Uitvaartverzorging Amsterdam: multicultureel en persoonlijk

Alle culturen op de wereld gaan op een eigen manier om met de dood van een dierbare. Ze kennen hun eigen tradities. Wij van Uitvaartverzorging Amsterdam respecteren de diverse wensen en tradities die deze culturen hebben. Wij stemmen onze uitvaarten dan ook af op de wensen van de nabestaanden en de overledene. Zo bieden wij naast traditionele uitvaarten, ook uitvaarten die afgestemd zijn op religie en cultuur. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Islamitische Uitvaart
Hindoestaanse Uitvaart
Surinaamse Uitvaart
Chinese Uitvaart

Wij vertellen u graag meer over bovenstaande uitvaarten. Neem voor meer informatie contact op met Uitvaartverzorging Amsterdam, via 0800 - 44 45 032 (gratis) of ga naar de contactpagina.

Een uitvaart conform uw wensen

Naast deze vier culturele uitvaarten, kunnen onze uitvaartmedewerkers het ook met u hebben over andere stijlen. Wilt u bijvoorbeeld een Creoolse begrafenis met onder andere een bazuinkoor? Het kan allemaal bij Uitvaartverzorging Amsterdam. Onze uitvaartmedewerkers begrijpen heel goed dat een stijlvol afscheid veel steun kan bieden aan de familie en vrienden van de overledenen. Wij proberen er dan ook alles aan te doen om uw begrafenis of uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken en om te voldoen aan al uw wensen. Onze deskundige, sympathieke en betrouwbare medewerkers hebben begrip voor uw verdriet en weten dat u er erg tegenop kunt zien om een gesprek met ze aan te gaan. Toch zult u zich naderhand opgelucht voelen, want uw wensen (voor u of voor uw dierbare) zijn vastgelegd en de verder afwikkeling doen wij voor u.